Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)31g6.2kcal0g2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)63g561kcal0g0g61.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton31g6.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g4.7g4.5kcal0.3g0.8g0g0g
Basilika, tuore 3.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1162kcal1g7.2g123.8g0.6g
Valittu annoskoko200g581kcal0.5g3.6g61.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna100g291kcal0.3g1.8g31g0.2g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.8g31g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423