Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Linssi, punainen, Go Green11g37kcal2.7g5.5g0.1g1.4g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g5.1g16kcal0.5g3.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.7g4.9kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g177kcal8.4g25g4.4g4.4g
Valittu annoskoko200g88kcal4.2g12.5g2.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna100g44kcal2.1g6.3g1.1g1.1g
Arvot/100g100g44kcal2.1g6.3g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64817