Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 33g40kcal7g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g22g5.5kcal0.9g0.9g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)15g54kcal2.5g9.8g0.4g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Ranskankerma Valio16g46kcal0.4g0.6g4.6g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g390kcal27g24g20.6g2.4g
Valittu annoskoko200g195kcal13.5g12g10.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna100g98kcal6.8g6g5.2g0.6g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597