Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado588g271kcal3.5g64.7g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 551g187kcal11.3g23.8g1.2g14g
Parsa 463g72kcal5.9g5.6g0.9g6.9g
Ruokaöljy keskiarvo 50g442kcal0g0g50g0g
Hunaja 38g124kcal0.2g30.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea225g23kcal2.5g1.8g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g2268kcal47.2g254.8g105.2g47.4g
Valittu annoskoko1990g1134kcal23.6g127.4g52.6g23.7g
Annoskoko puolitettuna995g567kcal11.8g63.7g26.3g11.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739