Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)333g1167kcal42.7g232.4g6.3g10.7g
Atria kevyt jauheliha389g661kcal73.9g0g38.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1111g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)55g196kcal3g41.4g1.9g3g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio18g51kcal1.7g3.3g3.5g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio83g242kcal21.7g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g4635kcal286g554.2g136.2g27.6g
Valittu annoskoko1990g2317kcal143g277.1g68.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna995g1159kcal71.5g138.6g34.1g6.9g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358