Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton31g6.6kcal0.1g0.5g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g250g133kcal14.3g13.3g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g38g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0.5g
Graavilohi, maustettu, annos 50g188g347kcal25.7g3.6g25.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 188g84kcal0.4g17.7g0.2g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Riisi & ruis (Risella)376g1277kcal33.8g266.6g7.1g30g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi13g24kcal0.4g3.4g1g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g3879kcal150.8g614.2g85.6g68.6g
Valittu annoskoko1990g1940kcal75.4g307.1g42.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna995g970kcal37.7g153.6g21.4g17.2g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201