Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 180g137kcal8.1g23.2g0.4g1.8g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1000g600kcal10g45g40g6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)580g638kcal145g0g5.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g3515kcal331.4g155.8g165.2g22.4g
Valittu annoskoko1990g1757kcal165.7g77.9g82.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna995g879kcal82.9g39g41.3g5.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481