Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g598g120kcal7.8g18g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Katkarapu 404g276kcal58.3g0g4.4g0g
Herne 180g124kcal9.1g16.8g0.7g5.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Spagetti 748g2449kcal76.2g496.7g8.2g25.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g15g58kcal4.9g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g6578kcal317.2g1071.4g90.2g63.8g
Valittu annoskoko1992g3289kcal158.6g535.7g45.1g31.9g
Annoskoko puolitettuna996g1644kcal79.3g267.9g22.6g16g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844