Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet599g137kcal10.8g16.2g15g11.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g449g1456kcal85.4g4.5g121.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml749g1123kcal15g18.7g112.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g5611kcal233.2g107.8g498.4g29.6g
Valittu annoskoko1992g2805kcal116.6g53.9g249.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna996g1403kcal58.3g27g124.6g7.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300