Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala180g576kcal27g106.2g4.7g18g
Maitojuoma, profeel, valio600g120kcal19.8g10.8g0g9g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 180g76kcal17.7g0.7g0.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 180g250kcal22.5g0.5g17.6g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Ruokasuola jodioitu 9g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g750g488kcal82.5g31.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g4203kcal339.2g395g139.4g54g
Valittu annoskoko1992g2102kcal169.6g197.5g69.7g27g
Annoskoko puolitettuna996g1051kcal84.8g98.8g34.9g13.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040