Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 270g206kcal46.6g0g1.9g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g676g439kcal11.5g81.1g0g0g
Palsternakka 135g86kcal0.7g15.9g0.5g6.1g
Kalaliemikuutio 10g30kcal1g3.4g1.4g0.1g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3987g1533kcal120g202.4g7.6g13.4g
Valittu annoskoko1993g767kcal60g101.2g3.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna997g383kcal30g50.6g1.9g3.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075