Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1526g5236kcal155.5g1068.3g18.3g53.4g
Margariini 60%, kultarypsi 1205g6409kcal2.2g3.5g722.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 803g1063kcal21.1g25.7g96.4g0g
Tonnikala öljyssä 1125g2134kcal305g0g101.2g0g
Kananmuna kuoreton 1325g1891kcal165.7g4g135.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1606g4819kcal369.5g0g369.5g0g
Kevytkerma2410g2892kcal77.1g108.4g241g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48887kcal2192.2g2419.8g3370.2g106.8g
Valittu annoskoko10000g24444kcal1096.1g1209.9g1685.1g53.4g
Annoskoko puolitettuna5000g12222kcal548.1g605g842.6g26.7g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726