Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 744g566kcal14g115.3g1.5g7.4g
Lanttu 131g38kcal1.3g6g0.4g2.4g
Porkkana 199g65kcal1.2g11g0.4g5.1g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 570g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g24g130kcal0g0.1g14.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g2503kcal133.6g282g81.6g29.8g
Valittu annoskoko1998g1252kcal66.8g141g40.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna999g626kcal33.4g70.5g20.4g7.5g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877