Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g337g111kcal3.7g15.9g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.9g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g2505kcal199.4g180.4g99.2g11.6g
Valittu annoskoko1998g1253kcal99.7g90.2g49.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna999g626kcal49.9g45.1g24.8g2.9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571