Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.6g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Grahamjauho 3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g7.5g26kcal1g5g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g93kcal2.8g18g0.6g1.8g
Valittu annoskoko20g47kcal1.4g9g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.7g4.5g0.2g0.5g
Arvot/100g100g234kcal7g45.2g1.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646