KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2.2g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Flora culinesse0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Maitorahka (Pirkka)4.6g3kcal0.6g0.2g0g0g
Siirappi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g79kcal3g12g2g1.2g
Valittu annoskoko20g40kcal1.5g6g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.8g3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g199kcal7.5g30g5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584