Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.2g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.8g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Kauralese 2.1g7.5kcal0.4g1g0.2g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.1g13kcal0.4g0.1g1.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5g12kcal1.5g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g93kcal6.8g3.4g5.6g1.8g
Valittu annoskoko20g46kcal3.4g1.7g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.7g0.9g1.4g0.5g
Arvot/100g100g232kcal17g8.5g14g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658