Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5g20kcal0g4.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g47kcal0g11.2g0g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal0g5.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0g2.8g0g0.1g
Arvot/100g100g118kcal0g28g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731