Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä5.9g6.5kcal0.5g1.1g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 3%2.6g2.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g31kcal2.2g3.6g0.8g1g
Valittu annoskoko20g16kcal1.1g1.8g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.5g9g2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449