Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Fariinisokeri2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g5g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Voi 1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suklaa tumma 2.1g11kcal0.1g1.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g122kcal2g20g3.4g0.8g
Valittu annoskoko20g61kcal1g10g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.5g5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5g49.8g8.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181