Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona8.3g5.6kcal1g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.1g15kcal1.2g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g66kcal6g2.6g3.4g1.4g
Valittu annoskoko20g33kcal3g1.3g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.5g0.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g166kcal15.1g6.5g8.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101