Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g5.1g13kcal0.9g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g30kcal2g1g2g0g
Valittu annoskoko20g15kcal1g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g76kcal5g2.5g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961