Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g15g14kcal1.2g2.1g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g58kcal2.4g5g3.2g2.4g
Valittu annoskoko20g29kcal1.2g2.5g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.6g1.3g0.8g0.6g
Arvot/100g100g145kcal6g12.4g8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678