RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.9g13kcal0g0.1g1.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g5.8g19kcal0.8g3.7g0.1g0.3g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g94kcal3g10.8g4.2g1.4g
Valittu annoskoko20g47kcal1.5g5.4g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.8g2.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g235kcal7.5g27g10.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435