Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.8g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Pizzamix juusto1.8g5.9kcal0.4g0.1g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl2.9g11kcal0.3g2g0.1g0.2g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g52kcal3g4.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal1.5g2.3g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.8g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal7.5g11.6g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719