Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 4g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Juuriselleri 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g17kcal0.6g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g9kcal0.3g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal1.5g4.5g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279