Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 3.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g19kcal1.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.8g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4g1g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401