Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g5.9g16kcal1g0g1.3g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g42kcal2.2g0.8g3g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.1g0.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.5g2g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390