Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu7.5g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Raparperi 5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.3g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g59kcal0g14.2g0g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal0g7.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0g3.6g0g0.1g
Arvot/100g100g146kcal0g35.3g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970