Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell7.1g7.8kcal1.6g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.4g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 9g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g37kcal4g4.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal2g2.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.9g10.3g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566