Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai8.4g31kcal0.4g2.7g2.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella light3.1g5kcal0.6g0g0.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g94kcal2.8g6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko20g47kcal1.4g3g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.7g1.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g235kcal7g15.1g16.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787