Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 7g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g6.6g7.9kcal0.2g0.2g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)4.8g12kcal0.4g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g51kcal3.4g4.8g1.8g1g
Valittu annoskoko20g26kcal1.7g2.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.5g11.9g4.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858