Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 12g37kcal3.1g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g85kcal6.6g1.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko20g43kcal3.3g0.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.7g0.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g212kcal16.4g4.5g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347