Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g18kcal0.8g2.4g0g0.8g
Valittu annoskoko20g9kcal0.4g1.2g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2g6g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916