Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.5g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raakamakkara, siskonmakkara 2g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g20kcal0.6g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.5g5.9g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111093