Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 4.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g79kcal1.8g9.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko20g40kcal0.9g4.9g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.5g2.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g196kcal4.5g24.3g8.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520