Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g11g20kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Korppujauho 1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g66kcal3.6g4.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko20g33kcal1.8g2.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.9g1.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g10.8g8.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857