Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g4g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g74kcal6.2g2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g37kcal3.1g1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.6g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g182kcal15.3g4.9g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233