Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper2.8g4.5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g4.7g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g41kcal1g3.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal0.5g1.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.3g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal2.5g8.9g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492