Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.9g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g1.9g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g7.5g28kcal0.3g2.3g1.9g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.5g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g98kcal3.4g5g7g0.6g
Valittu annoskoko20g49kcal1.7g2.5g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.9g1.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g242kcal8.4g12.3g17.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224