Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.5g23kcal0.9g4.4g0.2g0.2g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g2.5g18kcal0g0g2g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Siirappi 2.3g7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g124kcal2.2g18.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g62kcal1.1g9.4g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.6g4.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g307kcal5.4g46.5g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450