Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu5.5g7.1kcal1g0.1g0.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.7g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g41kcal3.4g3g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.7g1.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.4g7.4g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852