Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g48kcal3.8g1g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g24kcal1.9g0.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.3g2.5g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242