Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g42kcal0.6g1.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko20g21kcal0.3g0.8g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.2g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g103kcal1.5g3.9g8.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768