Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g42kcal2.8g1.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g0.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.9g3.4g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452