Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)7g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 5.3g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka3.5g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g41kcal3.4g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.7g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.4g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226