Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu8.4g14kcal2.3g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g58kcal5.4g0.6g3.4g0g
Valittu annoskoko20g29kcal2.7g0.3g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g143kcal13.3g1.5g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412