Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Mustikka metsä- 4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g113kcal1.8g16g4.2g0.6g
Valittu annoskoko20g57kcal0.9g8g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.5g4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.4g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644