Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl9g7.2kcal1.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g3.6g14kcal1g0g1g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g4.7g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g59kcal5.4g0.6g3.8g0g
Valittu annoskoko20g30kcal2.7g0.3g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.2g1g0g
Arvot/100g100g146kcal13.3g1.5g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234