Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g19kcal1.6g0.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.8g0.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal3.9g1.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732